Jeanine is Supermodel Netherlands 2017

pa160228_5Tijdens de opening van het windseizoen in de Collse Hoeve in Nuenen werd Jeanine de Vries gekroond tot Supermodel Netherlands 2017.
Tijdens dit drukbezochte evenement mochten 4 modellen, geselecteerd door Robin en Stefan van 12 Months of Beauty, in een aantal fashion rondes, prachtige, door Bjorn Kersten ontworpen, outfits showen aan het publiek.
De jury bestond uit: Supermodel Netherlands 2016, Leila Aigbedion, Miss Grand Netherlands 2015, Shauny Bult, Fotograaf: Stanley van der Hoeven, Fashion designer: Bjorn Kersten en Robin van 12 Months of Beauty. Daarnaast hadden ook fotograaf, Johnny ten Have en Styliste Nadine Stephan hun scores door gegeven n.a.v. de grote fotoshoot in Arnhem in aanloop naar de finale.
pa160111_jeanineDe jury had het niet gemakkelijk, omdat elk wel 1 van de modellen als hun favoriet had. Uiteindelijk na lang overleg kwam het verlossende woord: Jeanine de Vries mocht het kroontje, ontworpen door Eduardo van BaroQco Jewels, een jaar lang gaan dragen.
Jeanine zal voorbereid worden voor de grote finale in 2017.

foto: vdhoevenfotografie
Jurk: Bjorn Kersten
Jewelry en kroon: BaroQco
Make-up and Hair: Sevda Uzulmez and Asma

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *